Ateljee Villa Tilkku

Pirkkalan kunnassa Sääksjärven rannalla sijaitsevan Villa Tilkun päärakennus rakennettiin 1936 kesähuvilaksi, joka 1990 luvulla peruskorjattiin ympärivuotikseksi asunnoksi.

Pentti Kokko ja Sari Mäkinen ostivat Villa Tilkun 2004 ja ovat kunnostaneet alkuperäisiä rakennuksia säilyttäen ja vanhaa kunnioittaen.

Pihapiiriin valmistui 2010 ateljee Orivedeltä siirretyistä yli 100 vuotiaista hirsistä. Rakennuksessa on käytetty paljon kierrätysmateriaalia.


Pihapiirissä juoksentelevat Ässä-koira ja Iines-kisu. Kesäisin tontilla tepastelevat myös Santtu-Matias ja Väiski-kukko sekä kirjavien kanojen parvi.

Ateljee Villa Tilkussa on Pentti Kokon jatkuva taidenäyttely, joka on avoinna sopimuksen mukaan.Ryhmät

Villa Tilkkuun ovat tervetulleita ryhmät tutustumaan taidenäyttelyyn ja nauttimaan maalaistunnelmasta. Järjestämme ryhmille myös tarjoilua sopimuksen mukaan. Varaukset Sari Mäkinen sari.villatilkku@gmail.com tai 050 301 0354

Villa Tilkku - yö taiteilijan ateljeessa

Ateljee Villa Tilkkua vuokraamme Airbnb- vuokravälityksen kautta. Lisätietoja ja varaukset www.airbnb.fi Villa Tilkku – yö taiteilijan ateljeessa, Pirkkala.

Pirkkalan vanhat talot ja pihat 9.8.2020 klo 10.00 - 17.00

Villa Tilkun ateljeessa ja pihapiirissä on Pentti Kokon taidenäyttely ja pop-up myyntinäyttely pihasaunassa. Pop-up-kahvilassa on myynnissä kahvia, mehua, piirakkaa, taidekortteja ja ihanaa kesämetsien ja niittyjen hunajaa.

Työnäytökset
-Taidemaalari Pentti Kokko” Näin maalaan akvarellin"

- Artesaani, huonekalurestauroija Sirpa Salminen ”Vanhojen ikkunoiden korjaus perinteisin menetelmin”

- Koirapalvelu Taidogas esittelee toimintaansa ja koirakoulu-näytöksiä


Työnäytösten aikataulut päivitetään myöhemmin.
Lisätietoja

Sari Mäkinen

sari.villatilkku@gmail.com

050 301 0354