JOULULAHJA

Lahjakortti haluamallesi summalle. Saaja voi käydä valitsemassa taulun Ateljee Villa Tilkun näyttelystä tai tilata tilaustyön haluamastaan aiheesta. Lahjakortin voi käyttää myös osana taulun hinnasta.

Lahjakortin voimme lähettää haluamallasi tekstillä suoraan saajalle.

Lahjakortin voi valita useista Pentti Kokon kaksipuolisista korteista.

Pirkkalan vanhat talot ja pihat -tapahtuma

29.5.2022 klo 10.00 -17.00

https://www.pirkkala.fi/vanhattalot2022

Pentti Kokon Kotiateljee Villa Tilkku

Pentti Kokon ateljeessa ja puutarhassa on taidenäyttely sekä työnäytös puutarhassa ” näin maalaan akvarellin” klo 14.00.

Terassin PopUp-kahvilassa voi viihtyä ja nauttia tuoreista leivonnaisista, kahvista, teestä ja oman puutarhan mehusta.

Puutarhassa käsityöläisten töitä ja luontaistuotteiden myyntiä: Tiina Paakkarin ihanat Shetlannin villapaidat sekä puiset ja metalliset korvakorut, Riitta Järventien pussukat, käsilaukut, kukkarot ja kangaskassit, Mervi Juutilaisen makramee amppelit ja paracord-koiranhihnat, Satu Kallion ByLula-tuotteet käsinvalmistetut kuusenpihkavoiteet ja yrttituotteet www.bylula.fi

Vanhojen ikkunoiden entisöinti perinteisillä menetelmillä klo 12-14.30, Asiantuntija Sirpa Salminen, ikkunoiden/huonekalujen entisöinnin opettaja.

Pirkkalan kunnassa Sääksjärven rannalla sijaitsevan Villa Tilkun päärakennus rakennettiin 1936 kesähuvilaksi, joka 1990 luvulla peruskorjattiin ympärivuotiseksi asunnoksi. Pentti Kokko ja Sari Mäkinen ostivat Villa Tilkun 2004 ja ovat kunnostaneet alkuperäisiä rakennuksia säilyttäen ja vanhaa kunnioittaen. Pihapiiriin valmistui 2010 ateljee Orivedeltä siirretyistä yli 100 vuotiaista hirsistä. Rakennuksessa on käytetty paljon kierrätysmateriaalia.

Pihapiirissä juoksentelee leikkisä Ässä-koira, ja kesäisin tepastelevat kukot Santtu- Matias ja Väiski sekä kirjavien kanojen parvi.

Tervetuloa!

Pirkanmaan Taidesuunnistus 23.-24.4.2022

http://www.taidesuunnistus.net

Runoilta "Lennä lintu, silkkilintu" Villa Tilkussa

Työnäytökseni PopUp-näyttelyssä

JOULUKORTIT

Sarja Tampere-aihe tai idylliset maalaismaisemat
6 kpl 10 e sis. postituksen

Kuvateksti

Osallistuin kahdella akvarellilla oheiseen näyttelyyn

”Talon takana” 47 x 38, 2020, 550 €
” Kesälomalla” 57 x 38, 2020, 550 €